Team

Elke leerling groeit met goede begeleiding en ondersteuning van school. Ons team bestaat uit leraren, onderwijsondersteuners en andere professionals. Samen verzorgen we het best mogelijke onderwijs. Iedere ochtend starten wij om 8 uur met het team. We bespreken de actualiteiten, we hebben oog voor elkaar en bespreken onze specifieke zorgen over onze leerlingen.

Teamleider

Onze teamleider stuurt samen met de directeur het team aan. Zij is medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van onderwijs binnen de school.

Klassenleiding

Elke groep heeft een eigen leraar en een onderwijsondersteuner. Samen vormen zij de klassenleiding. Als er iets bijzonders is in het gedrag van een leerling, zoeken zij naar een oplossing. Dit doen ze in overleg met de ouders en de zorgprofessionals op school.

Onderwijsprofessionals

Wij willen het verschil maken voor je kind en voor jou. Al onze professionals zijn gespecialiseerd in het werken met kinderen die extra zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld kinderen met epilepsie, een katheter, sondevoeding of prikkelverwerkingsproblemen.

Zorg binnen onderwijs

Voor de zorg binnen ons onderwijs werken we samen met De Passerel. Als school hebben wij een voorgeschreven tijd waarbinnen wij je kind zorg moeten bieden. Soms heeft een kind meer zorgtijd nodig. Is dit het geval, dan zoeken we samen naar een oplossing. Bijvoorbeeld door het inzetten van persoonsgebonden budget of zorg in natura op school.

Meer nodig?

Heeft je kind meer nodig? Dan zorgen we met een speciaal team dat je kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.