Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

laatste keer klus+ groep

 • Afgelopen 10 weken hebben een aantal leerlingen van het Kroonpad super hard gewerkt.

​Zij hebben vandaag hun welverdiende diploma gehaald! De klus+ groep is een groep die is op gestart door Klimmendaal. Zij behandelen kinderen die op jonge leeftijd een hersenbeschadiging hebben opgelopen. Het kan voorkomen dat ze één van hun armen minder goed kunnen gebruiken. Ze gebruiken bij voorkeur hun andere arm, waardoor het functioneren van hun aangedane arm niet verbetert of zelfs verslechtert. In de Piratengroep, de Zeeroversgroep en de Klus+groep van Klimmendaal leren kinderen op een plezierige en speelse wijze meer gebruik te maken van hun aangedane arm.


In deze groepen stimuleren ervaren ergotherapeuten en fysiotherapeuten de kinderen om hun aangedane arm te gebruiken. De groepen bestaan uit drie tot zes kinderen en de behandeling duurt acht tot twaalf weken. Dit gebeurt in een speciaal ingericht lokaal en op prikkelende speellocaties, zowel binnen als buiten.


Vandaag mochten de leerlingen hun juf, ouders of medeleerlingen laten zien waaraan ze de afgelopen weken zo hard hebben gewerkt. Ze zijn aan de slag geweest met allerlei dagelijkse dingen zoals afwassen, knutselen en andere klusjes. Super goed gedaan!

nieuws

:

Help (nieuw venster)