Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

kookworkshop

 • Maandag 8 februari hebben de leerlingen van klas Ellen/Marieke een kookworkshop gehad bij de Cantharel.

​Vandaag was de dag dat wij met de hele klas naar de Chantharel in Apeldoorn gingen. Iedereen had er erg veel zin in! 

Afgelopen tijd hebben we al geoefend tijdens de kooklessen op maandag. Maar vandaag kregen wij onze eigen koksmuts op en een eigen zaal met restaurant en keuken tot onze beschikking! Hier gingen we zelf aan de slag om allerlei lekkere dingen te maken. In tweetallen hebben we verschillende hapjes gemaakt. Ook mochten we een kijkje nemen in hun eigen moestuin en kregen we een rondleiding door de grote keuken en het restaurant. Om half 5 waren alle ouders/verzorgers uitgenodigd om te laten zien wat de leerlingen gemaakt hadden en hebben we samen de hapjes opgegeten in het restaurant.

Op onze eigen gemaakte menukaarten stonden alle lekkernijen zoals komkomer met tonijn, hamburgers, kipsalade met mandarijn in een glas, watermeloensalade, roomkaaswraps, stokjes cherry tomaat met mozzarella en bassillicum, kaasstengels, fruitsalade, wraps met kip, rucola en honing mosterd en paddestoel van ei, tomaat en mayonaise. En wat zag het er prachtig uit! Iedereen heeft ontzettend hard gewerkt, maar vooral ook genoten! Het was een zeer geslaagde dag!

nieuws

:

Help (nieuw venster)