Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

groot compliment voor ons

 • Gisteravond heeft het BHV-team van het Kroonpad zijn jaarlijkse training gehad.

​Namens Bosman,  die ons jaarlijks traint, kregen wij een groot compliment. Sterk BHV team met veel kennis, goed in communicatie en reflecteren naar elkaar! Dank je wel voor dit mooie compliment! Hier mogen we trots op zijn. Gisteravond was wederom een ontzettend leerzame avond, waarin wij geoefend hebben en stil stonden bij noodsituaties die voorkomen of voor zouden kunnen komen op het Kroonpad. En wat wij als team kunnen verbeteren.

Belangrijk voor iedere ouder is om te weten is dat wij graag zo goed mogelijk op de hoogte zijn van alle medische informatie over onze leerlingen die nuttig voor ons zouden kunnen zijn, om altijd zo adequaat mogelijk te kunnen reageren of in te grijpen.

Voor iedereen is het ook belangrijk om te weten dat wanneer het alarm, de Slow whoop af gaat, iedereen ALTIJD zo snel mogelijk naar buiten moet naar de verzamelplaats. Ook wanneer het een oefening is of al duidelijk lijkt te zijn wat de oorzaak is. Het BHV team wordt opgeleid om altijd de veiligheid te waarborgen en dit zal altijd gecheckt moeten worden. ​​

nieuws

:

Help (nieuw venster)