Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

afscheid Rob

 • Vandaag was de laatste werkdag van Rob, hij gaat met pensioen.

Gisteren en vandaag hebben alle leerlingen van het Kroonpad en veel ouders afscheid genomen van Rob. Vandaag is hij nog eens extra in het zonnetje gezet. Collega's hebben een persoonlijk lied voor hem geschreven en deze hebben we met alle kinderen, collega's en ouders voor hem gezongen.
Daarna konden leerlingen afscheid nemen, dit deden ze door middel van gedichten, liedjes, optredens, knutselwerkjes of allerlei andere persoonlijke voordrachten. Ook is hij overstroomd met mooie woorden en cadeaus.

Helaas zal Rob niet meer op het Kroonpad werken, wel gaat hij nog een heel avontuur beleven, want hij gaat zich inzetten als vrijwilliger voor verschillende doelgroepen en organisaties. Rob bedankt voor alle mooie jaren dat je bij ons hebt gewerkt en vele kinderen hebt laten groeien, door jou inzet hebben de kinderen flinke stappen gemaakt.

Rob we wensen je nog een onwijs fijne tijd en we zullen je erg missen!

​​

nieuws

:

Help (nieuw venster)