Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Wat wens jij

 • Als je een wens zou mogen doen, wat zou je dan wensen? Een paard, meer vakantie, geen school?
Tijdens de kerstviering stond er een wensboom in de school. De leerlingen van het Kroonpad konden tegen een kleine vergoeding voor het goede doel een wens doen. Wat zou jij wensen?
 
De kinderen uit de klas van Clarissa hadden er goed over nagedacht, ze kochten een kaartje en vulden een wens in. En deze week was het eindelijk zo ver! Twee wensen kwamen uit. Het bijzondere van deze wensen is vooral dat de kinderen de wens niet alleen voor henzelf hebben gedaan maar voor de hele klas. Zo wenste Phileine een pyjamadag. Een hele dag in pyjama op school zijn, hoe gaaf zou dat zijn? Timo wenste voor de hele klas Pokémoncupcakes. 
 

Ze sprongen dan ook letterlijk een gat in de lucht toen de OR deze week bij ons in de klas kwam om te vertellen dat er twee wensen uitgekomen zijn. Geweldig om te zien hoe trots deze wensers waren en hoe blij de rest van de klas hierop reageerde. Blij omdat ze een pyjamadag met cupcakes kregen, maar ook blij omdat de wens van deze kinderen uitkwamen. De gunfactor is erg groot en geweldig om mee te maken.
  
De laatste donderdag voor de meivakantie was het dan zover: Een pyjama-letterfeest-cupcakedag, want hoe leuk is het nou om in je pyjama met een cupcake te vieren dat bijna de hele klas alle letters heeft geleerd! Wat hadden we er zin in de kinderen konden niet wachten! Wat een geweldige dag hebben we gehad.
 
Ook de wens van Jordi, Marijn en een VSO klas gaat uitkomen. Jordi wilde heel graag uit eten met zijn juffen Marieke en Silvia.  Marijn gaat prive zwemmen met het hele gezin op school. En de VSO klas van Bas en Wendy krijgt allemaal tut-spullen en bijbehorende massages. Wat een genieten!!! Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier. OR bedankt voor deze leuke aktie!
 

nieuws

:

Help (nieuw venster)