Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Serious Request op het Kroonpad

 • Vraag op het kerstfeest 18 december jouw favoriete plaatje aan!
​We hebben dit jaar ons eigen glazen huis op het Kroonpad. Hans onze conciërge is hier afgelopen tijd erg druk mee geweest. Het ziet er geweldig uit. Speciaal voor ons eigen kerstfeest op maandagavond 18 december. Zoals jullie weten wil het Serious Request dit jaar geld op halen om families weer samen te brengen. Hierbij willen wij heel graag helpen. Dit doen we al door lege flessen in te zamelen, sinaasappelsap te verkopen, kerstkaarten te maken en op het kerstfeest te verkopen. Maar op het kerstfeest kun je ook je eigen favoriete liedje aanvragen, dit vul je in en met een kleine bijdrage gooi je dit door de brievenbus. We hopen die avond zo veel mogelijk aangevraagde nummers te draaien. Ook hopen we hiermee een leuk bedrag bij elkaar te krijgen. Dit bedrag gaan een aantal groepen op 21 december zelf overhandigen aan het echte glazenhuis dat dit jaar in Apeldoorn staat. 

Ook staat er een wensboom op het Kroonpad. Heb jij een (rieële) wens en wil je vrijwillig iets doneren, hang dan jouw wens in de wensboom. Er worden drie wensen vervult door de ouderraad.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien op het kerstfeest, er is van alles te zien of te doen. Tot dan! 
​​​​​​
​​​

nieuws

:

Help (nieuw venster)