Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Het bal special

 • Op 6 februari was het zover, Het Bal Special, Specialité de la Maison.
Onder leiding van Mironne van Introdans hadden we al weken elke woensdag geoefend, samen met 4 kinderen van de Diamant, en nadat we eerst lekker op school frietjes hadden gegeten, gingen we met z’n allen naar de schouwburg in Doetinchem.
 
Eerst gingen we een keer oefenen, daarna lang wachten, we speelden in de onze eigen kleedkamer met spelletjes, i-pads en playmobiel en we mochten ook lekker spelen in de kleine zaal.

Toen de generale  in onze kostuums.
Om 20.00 uur was de echte voorstelling voor een zaal vol publiek!! Van alle kinderen zat familie in de zaal. Echt leuk en ook spannend natuurlijk.
Ons deel van de show was, al dansend de tafel dekken met een heel groot rood tafelkleed, gouden borden, gouden bekers, bestek en servetten,  en het ging supergoed!!
Aan het eind stonden we met alle kinderen van alle scholen op het podium voor het laatste dansje met de buiging aan het eind. En toen kregen we heel hard applaus. Wat waren we trots!!
Moe maar voldaan gingen we naar huis.
Groetjes van Maud, Fleur, Marijn, Brandon, Jayden, Dylano, Djayno, Leona, Auke, Marijke, Silke, Truus, Hanneke, Kirsten, Mandy en Leonie
 
Via www.introdans.nl kunt u de uitzending van 7 februari van het jeugdjournaal terug zien. Hierin wordt verslag gegeven van de voorstelling.

nieuws

:

Help (nieuw venster)