Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

sportmix gaat weer van start

 • Sportmix is een sport instuif voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar afkomstig uit het speciaal onderwijs. Woensdag 7 september gaan de nieuwe lessen Sportmix weer van start en wel van 13:00-14:00 en van 14:00-15:00.
Ook dit schooljaar bieden we de leerlingen de mogelijkheid tot het deelnemen aan  een vrijetijdsprogramma op de woensdagmiddag. Leerlingen kunnen op school overblijven en gaan dan om 13.00 uur naar de Muziekmix van Markant of naar de Sportmix  aangeboden door Accres. Ook leerlingen die op woensdagmiddag de buitenschoolse opvang van Aventurijn bezoeken, kunnen gebruik maken van dit aanbod.
Doordat bij zowel de Muziekmix als bij de Sportmix de groepen klein zijn en er veel begeleiders aanwezig zijn tijdens de lessen is deelname aan deze activiteiten voor bijna elke leerling mogelijk. Leerlingen mogen bij beide activiteiten  eerst een gratis proefles volgen.
 
De Muziekmix wordt gegeven door Rebecca Sopacuwa. Rebecca heeft ruime ervaring met het geven van muziekles aan onze leerlingen, ze is een vertrouwd gezicht binnen de school.  De Muziekmix is speciaal bedoeld  om muziek te beleven. Door muzikale spelletjes met behulp van instrumenten en allerlei andere prikkelende materialen en veel herhaling, creëren we veiligheid, structuur en plezier binnen de muziekles. De leerlingen hoeven niets maar ervaren muziek om hen heen en mogen daar op hun eigen wijze binnen hun eigen grenzen en mogelijkheden op reageren. Op woensdag 7 september van 13.00-14.00 beginnen de lessen. De kosten bedragen 5 euro per les.
 
Woensdag 7 september gaan de nieuwe lessen Sportmix weer van start en wel van 13:00-14:00 en van 14:00-15:00. Elke week staat er weer iets anders op het programma. Er wordt gekeken naar wat de deelnemers leuk vinden en er wordt aangesloten op ieders mogelijkheden.  Kosten 92 euro voor het hele schooljaar.
Meer informatie en opgave via de website:  
http://sporten.accres.nl/sportstimulering/sport-speciaal/sportmix
 
Mochten de kosten voor de Sportmix of de Muziekmix een probleem zijn dan is er  de mogelijkheid om een beroep te doen op de Stichting Leergeld www.leergeld.nl 
 
  
 
Naast bovengenoemde activiteiten  zijn er in de regio nog tal van mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding. Heeft u vragen over  vrijetijdsactiviteiten voor uw kind neemt u dan even contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden die er zijn
 
Truus Hermkens, combinatiefunctionaris vrije tijd.  t.hermkens@kroonpad.nl

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)