Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kinderen Zuidbroek in Actie voor Serious Request 2017

 • Zaterdag 16 december van 13.00 tot 16.00 uur wordt er naast de schaatsbaan in het park Zuidbroek een Fancy Fair georganiseerd voor 3FM Serious Request 2017.
Kinderen Zuidbroek in Actie voor SR2017
 
Alle kinderen kunnen op hun eigen manier meedoen tijdens deze middag, door bijvoorbeeld iets te verkopen, een dienst aan te bieden, muziek te maken of te helpen op de rommelmarkt. 
 
Door alle kleine acties van de kinderen uit Zuidbroek te bundelen tijdens deze middag, verwachten wij veel enthousiaste bezoekers. De gezamenlijke opbrengst gaan de kinderen uit wijk aanbieden bij het Glazen Huis, dat vanaf maandag 18 t/m zondag 24 december op het marktplein in Apeldoorn staat.
 
Wil je meedoen met je eigen activiteit voor SR2017 op de Fancy Fair, meld je dan aan bij kinderenzuidbroekinactie@hotmail.com Wij zijn heel benieuwd naar alle leuke creatieve ideeën!
 
Om het overzichtelijk voor ons en de kinderen te houden gaan we werken met stempelkaarten, we zouden het fijn vinden als er een aantal oudere kinderen uit de wijk ons kunnen helpen de 16e met de verkoop van de stempelkaarten.
 
Verder zijn wij opzoek naar mensen die ons kunnen ondersteunen bij de verdere communicatie en het zoeken van sponsoren voor bijvoorbeeld ranja en andere artikelen die de kinderen kunnen verkopen tijdens deze middag.
 

Advertentieruimte flyer

 
De Fancy Fair wordt groot aangekondigd op de flyer Kerst Event Park Zuidbroek, dit event wordt op vrijdag 15 december georganiseerd in het park Zuidbroek door kinderactiviteiten Het Kristal. Van deze flyer worden 5000 exemplaren verspreidt in de wijk Zuidbroek en een deel van Zevenhuizen. Voor deze flyer is nog beperkt advertentieruimte beschikbaar, de opbrengst hiervan gaat ook naar Kinderen Zuidbroek in Actie voor SR2017 mocht u hier meer info over willen, neem dan contact op met kinderenzuidbroekinactie@hotmail.com 
 

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)