Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kinderboekenweekfeest

 • Het is feest tijdens de Kinderboekenweek op zaterdag 10 oktober. Van 12.30 tot 17.00 uur in het CODA Museum en CODA Junior

Voorverkoop: € 3,50, kassa: € 5,-. 

 

Hebben sommige vissen ook weleens dorst? Kun je met één bliksemschicht 100.000 boterhammen roosteren of is er een telescoop waarmee je kunt zien of iemand op de maan in zijn neus peutert? Het klinkt misschien raar, maar het is toch waar: ook vissen hebben weleens zin in iets te drinken! Het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest staat zoals altijd in het teken van het thema van de Kinderboekenweek en dat is dit jaar ‘Raar maar waar!’ 
 
Kom zaterdag 10 oktober naar CODA en ontdek tussen 12.30 en 17.00 uur wat nog meer raar maar waar is. Kaartjes zijn te koop in alle CODA vestigingen en kosten € 3,50. Op de dag zelf kosten kaartjes € 5,-.
 
Programma
Het Kinderboekenweekfeest staat helemaal in het teken van het thema ‘Raar maar waar!’: er zijn verwonderende voorstellingen, verrassende workshops en spectaculaire activiteiten. Maar dit feest is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek van bekende kinderboekenschrijvers! Deze keer zijn dat Simon van der Geest, Natascha Stenvert, Marlies Slegers en Bibi Dumon Tak – de winnares van het Apeldoornse Uiltje (de prijs voor het beste kinderboek) dat die middag ook uitgereikt wordt. Iedereen is van harte welkom maar vooral voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt het een geweldige middag. Jij komt toch ook?! Bekijk het uitgebreide programma van het Kinderboekenweekfeest.
 
Vier je verjaardag tijdens het Kinderboekenweekfeest
Ben je in september of oktober jarig? Vier dan je feestje in CODA tijdens het Kinderboekenweekfeest op 10 oktober en krijg ieder vierde kaartje gratis! Aanmelden kan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl; vergeet niet je naam, geboortedatum en aantal personen door te geven.

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)