Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Het logeerhuis van Sint Nicolaas in Apeldoorn

 • Op 21 zaterdag en 22 zondag november gaat het Logeerhuis van Sint Nicolaas weer open en kunnen kinderen met hun ouders een kijkje komen nemen in de tijdelijke verblijfslocatie van Sint en zijn 60 pieten. Wil je dit niet missen?
Over een paar weken komt Sint Nicolaas met zijn pieten weer naar Nederland. Op zaterdag 14 november zal de Pakjesboot 12 aankomen in Meppel.
 
Een week daarna zal hij een weekend lang logeren in het Woldhuis in Apeldoorn. 21 en 22 november zal Het Woldhuis gebruikt worden als het logeeradres van Sint Nicolaas en ruim 60 pieten.
 
Op zaterdag en zondag gaat het Logeerhuis van Sint Nicolaas weer open en kunnen kinderen met hun ouders een kijkje komen nemen in de tijdelijke verblijfslocatie van Sint en zijn 60 pieten.
Naast een rondleiding door het prachtige pand waar Sint en de Pieten met heel veel plezier logeren, is er buiten rond het logeerhuis ook van alles te doen, zoals: broodjes bakken, maïs poffen, pietenparcours, pepernotenspeurtocht en een klimwand beklimmen. In het Pietencafé zijn er verschillende optredens van o.a. Hokus Pokus en van DJ & Pesto. Ook kunnen de kinderen lekker knutselen en kleuren met de pieten, een cupcake versieren of zich laten schminken.  Kortom, het wordt één groot feest!
Kijk gauw verder op de site!
 
Op 31 oktober zal het op de website http://logeerhuisvandesint.nl/ weer mogelijk zijn om kaarten te reserveren voor de rondleidingen door het Logeerhuis. De exacte tijd zal later via website, facebook, nieuwbrief en twitter aangekondigd worden. Hou daarom vanaf nu deze site extra goed in de gaten houden !! U moet er dan snel bij zijn, want afgelopen jaar waren de 1800 plekken binnen een dag uitverkocht.


Spelregels

 
Voordat u gaat reserveren is het goed om onderstaande spelregels goed door te lezen.
Het terrein van het Logeerhuis van Sint Nicolaas is geopend op onderstaande momenten
- Zaterdag 21 november vanaf 12.00u tot 17.30uZaterdag 21 november vanaf 12.00u tot 17.30u
- Zondag 22 november vanaf 09.30u tot 17.30u
Rondleidingen (a € 3,50 per persoon) vinden plaats elke 10 minuten
- Zaterdag 21 november van 13.00u tot 17.00u
- Zondag 22 november van 10.00u tot 17.00u
Elke 10 minuten start een nieuwe rondleiding met een groep van maximaal 35 mensen.
U geeft bij uw reservering de gewenste dag en tijd op.
Het kan zijn dat de organisatie in verband met de drukte uw reservering iets moet verschuiven. Enkel de tijd kan wijzigen, het dagdeel niet !
De reservering is daarom pas definitief nadat u van de organisatie een bevestiging hebt ontvangen.
Na bevestigen is het verplaatsen van uw reservering NIET meer mogelijk.
U kunt slechts 1 maal, maximaal 10 kaarten reserveren met uw emailadres.
Voor kinderen onder 1 jaar hoeft u niet te reserveren. Deze kunt u (uiteraard kostenloos) op de arm mee nemen.
Buggy’s en wandelwagens kunnen niet mee naar binnen.
Het pand is niet toegankelijk voor rolstoelen.
Kunt u onverhoopt toch niet komen, laat het ons dan even weten. Wellicht kunnen we iemand anders blij maken met uw plekje(s).
Het is noodzakelijk om minimaal 20 minuten voor aanvang van de rondleiding uw kaarten op te halen bij onze kassa.
Heeft u 10 minuten voor aanvang van de rondleiding uw kaarten niet afgehaald, dan worden de kaarten vrijgegeven aan wachtende bezoekers zonder kaartje.

 

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)