Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Halloween

 • Halloween in Apeldoorn

​Halloween bij speelparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten viert ook dit jaar weer Halloween! Van maandag 18 t/m zaterdag 24 oktober is het park elke avond open van 10.00 tot 20.00 uur. Op het horecaterras is het eten helemaal afgestemd op het feest en in het park zijn allerlei leuke activiteiten te doen. Op 23 & 24 oktober kunnen kinderen die van een beetje spanning houden vanaf 18.00 uur naar de griezelavonden bij Binky! Hier kunnen ze o.a. op heksenjacht, zombiedansen doen, gekke dingen eten en luisteren naar spannende verhalen. Toegang v.a. € 4,-

Halloween kinderdisco bij Don Bosco

De kinderdisco van Don Bosco komt er weer aan! Maar deze keer wel wat griezeliger, het thema is namelijk dit keer halloween! Dus kom vooral verkleed en het mooist verklede kind wint een leuke prijs! De Halloween kinderdisco is op vrijdag 23 oktober van 19.00 tot 21.00 uur bij Don Bosco Zevenhuizen. De kinderdisco is gratis, ook zal er gezorgd worden ook voor wat lekkers en wat te drinken.

Halloween in de Julianatoren

Het is deze herfst een beetje griezelig in de Julianatoren en dus ook tijdens de herfstvakantie! Dwaal in het stro doolhof en doe mee aan de griezelspeurtocht welke start in de griezelgrot. Natuurlijk is er een speciale Halloweenshow met de TV karakters Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin en geeft Dolfje Weerwolfje, bekend van de kinderboeken van Paul van Loon, vrijwel dagelijks een wervelende voorstelling! Betaalde toegang.
2 - 4, 9 - 11 en 16 oktober t/m 1 november

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)