Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Het Kroonpad
  Citroenvlinder 51
  7323 RC Apeldoorn
  T 055 – 534 51 00
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

G-voetbal

 • vv Loenermark biedt jeugd g-voetballers de mogelijkheid hun favoriete sport via Loenermark te beoefenen.
Wat is G-voetbal?
G-voetbal is voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Het is bestemd voor spelers die ten gevolge van hun beperkingte veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan een reguliere competitie. In het G-voetbal zijn een paar aanpassingen gedaan in het spel, zodat ook mensen met een beperking lekker een partijtje voetbal kunnen spelen.
 
Voor wie?
vv Loenermark biedt zowel jeugd als senioren g-voetballers de mogelijkheid hun favoriete sport via Loenermark te beoefenen.
 
G-voetbal clinic
Op zaterdag 14 januari 2017 staat er een G-voetbal clinic gepland, waar enthousiaste voetballers en hun ouders/verzorgers van harte welkom zijn om een kijkje te komen nemen bij vv Loenermark en om kennis te komen maken. De clinic start om 10.30 uur en zal om 13.00 uur eindigen. Gelieve zelf sportkleding mee te nemen, voetbalschoenen zijn niet nodig. Er is voldoende kleedruimte beschikbaar. De lunch wordt verzorgd.
 
Trainingen:
We hopen met voldoende aanmeldingen een week later, vanaf vrijdag 20 januari, te kunnen starten met de trainingen op vrijdagavond.
 
Graag komen we persoonlijk met u of de voetballers en de ouders/verzorgers in contact om extra informatie te geven. Gelieve een mailtje met contactgegevens te sturen naar onderstaand mailadres, dan nemen wij spoedig contact met u op.

Mochten er vragen zijn met betrekking tot het onderwerp dan kunt u contact opnemen via email
g-voetbal@vvloenermark.nl of bellen met Gerrit Blom (06-51224565).
 

Activiteiten in de regio

:

Help (nieuw venster)